preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Kalendar rada šk.god 2023./24.

 

 

 

Prijam roditelja

Raspored prijama roditelja možete provjeriti ovdje

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 12. 2011.

Ukupno: 776340
Ovaj mjesec: 2395
Ovaj tjedan: 697
Danas: 64
Produženi boravak - PŠ Lopar

JOLA ŠPANJOL, učiteljica razredne nastave


Produženi boravak je neposredni odgojno - obrazovni rad koji se provodi u školi nakon redovite nastave.

Organiziran je za učenike od 1. do 4. razreda,  u vremenu od 11:00 - 16:00 sati.

U produženom boravku provode  se specifični oblici rada koji imaju za cilj u sigurnom i poticajnom školskom ozračju i igri:

     

• učiti učenike kako redovito, odgovorno i samostalno učiti

• planirati dnevne aktivnosti

• razvijati individualne sposobnosti i interese učenika

• učiti ih vještinama komunikacije, suradnje i pomaganja

• razvijati kod učenika pozitivnu sliku o sebi i drugima

• poticati prijateljstvo

• osposobiti učenike za kreativno korištenje slobodnog vremena

 

Za vrijeme boravka izmjenjuju se odmor, ručak, vrijeme za pisanje zadaće te slobodno organizirano vrijeme.

Prigodnim aktivnostima obilježavaju se važniji dani, blagdani i praznici tijekom nastavne godine. 

Nosim ti jabuku, rumenu, mirisnu…

Tjedan jabuka u produženom boravku protekao je jako zabavno i kreativno. Dosta smo toga znali, ali i imali prilike naučiti nešto novo o jabuci kao zdravoj namirnici (zašto se naziva kraljicom voća, što se sve može napraviti od jabuka, kako se može jesti, itd.). Pano smo ukrasili jabukama koje su učenici izrađivali trgajući kolaž papir (u obliku mozaika). Također, učenici su pokazali intres ​i zadovoljstvo u istraživačkom radu. Svaki od učenika trebao je donijeti jednu jabuku te prethodno saznati pojedine zanimljivosti o njoj (podrijetlo, boju, okus…). Istražili su i pojedine recepte (sastojke i način pripreme) koji se rade od jabuka. Pričali smo o njima, njihovim okusima, mirisima, oblicima.

Za kraj tjedna, to jest 20.10. koji se tradicionalno obilježava kao Svjetski dan jabuka počastili smo se jabukama i zasladili ružicama od jabuka i lisnatog tijesta.

      

         




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Saša Krstaš   datum: 24. 10. 2017.


Tražilica



Izdvojeno



 

 


UPUTE ZA KORIŠTENJE E-DNEVNIKA


Školska prehrana


Pilot projekt u svrhu unaprjeđenja oralnog zdravlja djece: 

Obavijest za roditelje
Obavijest za učenike


Uplate za klima uređaje na:

IBAN HR2524020061100109073

Model - Poziv na broj: 00  65268

Opis: Za klime u RN MŠ


Naša postignuća

Dva zlata, dva srebra i bronca na državnom natjecanju "More je živo" (šk.god. 2014./15.)

Zlato na državnom natjecanju iz pružanja prve pomoći (šk.god. 2014./15.)

Srebro na državnom natjecanju u futsalu (šk.god. 2014./15.)


Korisne poveznice

PUČKO OTVORENO 

PROJEKT RAČUNALNE E-EDUKACIJE SA SLOBODNIM PRISTUPOM


DEBRA - društvo oboljelih od bulozne epidermolize





preskoči na navigaciju